Eerste Zeeuwse winnaars van onze maandelijkse fotoactie: Vlissingen heeft de primeur

27 september 2024 door Redactie
fotoactie

Intussen loopt onze fotoactie al bijna 3 jaar. We hebben in die tijd al duizenden prachtige foto’s ontvangen uit heel Nederland, allemaal consumenten die ontzettend blij zijn met een zonwering uit de Rainbow Collection. We hebben dan ook al veel maandprijzen uitgereikt maar nog nooit eerder – sinds de start van onze fotoactie – waren we in Zeeland. Maar nu wel! En dat was logisch, want het echtpaar Desiree en Jeroen Bosch uit Vlissingen hadden de mooiste foto’s van de maand juli gemaakt.

“Het was even een stukje rijden maar het was het absoluut waard!” zo lacht Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de zonweringen uit de Rainbow Collection in Nederland. “Ten eerste doet het ons goed dat óók in Zeeland intussen een flink aantal consumenten heeft gekozen voor ons merk. Maar het was daarnaast ook gewoon leuk om nu eindelijk ook eens in Zeeland zelf te kunnen gaan kijken bij deze consumenten. In dit geval dus de winnaars van de fotoactie van de maand juli.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding
En daar stonden we weer voor de deur bij consumenten die meer dan tevreden zijn over hun aanschaf van een zonweringssysteem uit de Rainbow Collection.

Balero met halfronde voorlijst

Natuurlijk was de familie Bosch blij met de komst van Robert Bosch (nee, geen familie, zelfs ook geen verre familie!).

“We wonen nu ruim een jaar in ons nieuwe huis hier in Vlissingen, we zijn er erg tevreden en zo in de loop der tijd ga je de eigen woning verder vervolmaken. Zo kwamen we ook uit de keuze voor een zonwering, die we aan ons tuinhuis hebben laten monteren. Vooral als de zon laag staat, schijnt deze echt heel scherp en fel naar binnen en dus was het gewoon een ‘must’ dat we daar een goede zonwering moesten laten monteren.”

Gekozen werd voor de Balero met halfronde voorlijst. De firma Boom Zonwering uit het naburige Middelburg werd geselecteerd als plek van aankoop en voor de montage.

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

Soundbar

“We zijn er zeer tevreden over”, zo zegt het echtpaar Bosch. “Toen alles was gemonteerd, zagen we de QR-code op een sticker op de cassette. Die hebben we uiteraard meteen gescand en zo werd duidelijk dat we via de website van Rainbow Collection foto’s van de net gemonteerde zonwering konden uploaden. Wel, dat hebben we meteen gedaan en ziedaar… zo zijn we ineens winnaar van de maand juli!”

Uit handen van Robert Bosch ontvingen ze bol-bonnen ter waarde van 250 euro.

“Die weten we goed te besteden,” lacht de heer Bosch. “We denken aan de aanschaf van een soundbar!”

Wel… zoals de aanschaf van een knikarmscherm uit de Rainbow Collection óns als muziek in de oren klinkt, zo zal de muziek dus binnenkort ook nog mooier in huize Bosch klinken. We feliciteren het Vlissingense echtpaar nogmaals van harte!

#MakingShadowBeautiful

Foto hieronder: Een blik op de Balero in de tuin van de familie Bosch in Vlissingen.

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.