Maandprijs juni 2024 is uitgereikt in Losser: foto’s van prachtige screens bleken prijswinnend!

31 juli 2024 door Redactie
fotoactie

Ook in Losser – op slechts een steenworpafstand van de Duitse grens – heeft Rainbow Collection intussen al stevig vaste voet aan de grond gekregen. Of beter gezegd: aan de gevel.

Afgelopen week was Robert Bosch – verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland – op bezoek bij het echtpaar van Wingerden. Zij hadden in de maand juni de mooiste zonweringsfoto’s ingezonden via onze site – als onderdeel van de fotoactie die we al sinds 2022 hebben lopen - en dús ontvingen zij de maandprijs: bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Natuurlijk was de familie van Wingerden thuis toen Robert Bosch aanbelde met de maandprijs én een bos bloemen!

Screens

“Het is altijd hartstikke leuk om één keer per maand op bezoek te gaan bij enthousiaste consumenten die hebben gekozen voor een van de producten uit de Rainbow Collection,” zegt Robert.

“In dit geval bleek het om prachtige screens te gaan die in juni waren aangeschaft én gemonteerd. Natuurlijk reis ik naar de winnaars om de prijs persoonlijk te overhandigen maar uiteraard ben ik er ook om te zien hoe de gemonteerde screens er in het ‘echt’ uitzien. Immers, wijzelf leveren alleen aan de professionele vakhandel in Nederland en daarom spreken we niet zo vaak de consument.”

 

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

Geluidsboxen

Vanzelfsprekend was het winnende echtpaar blij met de bol.com-bonnen. “Goed dat we de sticker met de QR-code op de screens zagen op het moment dat ze werden geleverd,” zo zegt André van Wingerden. “De foto’s waren na montage snel gemaakt, we hebben die geupload en tot onze verrassing kregen we begin juli een telefoontje dat de jury onze ingezonden foto’s de mooiste vond. Onze zomer kan niet meer stuk!”

Een bestemming voor de besteding van de bol.com-bonnen was ook al gemaakt. “Ik denk dat we gaan voor nieuwe geluidsboxen”, zo zegt zijn echtgenote.

Zonwering Twente, al jarenlang een vast verkooppunt van de Rainbow Collection in Enschede, was ook vertegenwoordigd bij de prijsuitreiking. David Bakker, die de screens in juni monteerde, wilde natuurlijk niets van de ‘festiviteiten’ missen. “Ik ben ook best trots op het eindresultaat hier in de woning,” zegt een tevreden David.

Het werd een gezellige (en zonnige!) middag in Losser en natuurlijk danken we het echtpaar Van Wingerden voor de prima ontvangst bij hen thuis. En… uiteraard wensen we hen veel plezier met de prachtige screens uit de Rainbow Collection.

Foto hieronder: Links het echtpaar Van Wingerden, in het midden Robert Bosch en geheel rechts David Bakker van Zonwering Twente.

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.