Terrasoverkapping uit de Rainbow Collection gemonteerd bij tennisvereniging in Brabant: een project om trots op te zijn

5 oktober 2024 door Redactie

Bij Tennisvereniging 't Kepèrke in Oud-Gastel hebben ze sinds kort een indrukwekkende upgrade: een prachtige terrasoverkapping uit de Rainbow Collection.

Dit project, uitgevoerd door TD Zonwering Roosendaal, is een mooi voorbeeld van de grote projecten die Rainbowsol kan realiseren. In dit blog vertellen we meer over deze bijzondere overkapping en wat dit betekent voor de tennisclub én de bezoekers.

Een terrasoverkapping die uitblinkt in kwaliteit

De terrasoverkapping bij TV 't Kepèrke is niet zomaar een standaardproject. Met een oppervlak van 20 bij 15 meter en de montage van zijwanden en verlichting, is het een blikvanger van formaat geworden. De Fiesta terrasoverkapping, uitgevoerd in Sparkling Black, geeft het clubhuis een moderne en professionele uitstraling. Vooral de montage van deze overkapping was uitdagend, omdat deze ook nog eens 'de hoek om' moest. TD Zonwering uit Roosendaal wist deze klus echter feilloos te klaren, wat een mooie bevestiging is van hun vakmanschap.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Geheel rechts Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol, fabrikant en leverancier van de Rainbow Collection, die de vice-voorzitter van de tennisvereniging Alwie van Hooijdonk feliciteert met het eindresultaat. Geheel links staat Toine Dekkers van TD Zonwering uit Roosendaal, die de gehele terrasoverkapping monteerde.

Een investering in de toekomst

De nieuwe terrasoverkapping is niet alleen functioneel, maar ook een strategische investering voor de club. Vice-voorzitter Alwie van Hooijdonk benadrukt hoe belangrijk deze verbetering was, met het oog op het 60-jarig bestaan van de vereniging in 2026. "We wilden een terras waar onze leden én bezoekers trots op kunnen zijn," zegt hij. Dankzij de overkapping kunnen bezoekers ook langer genieten van het terras na de wedstrijden, wat uiteindelijk gewoon een boost geeft aan de baromzet.

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

Samenwerking met Rainbowsol: een succesvol project

Voor ons – als fabrikant van de Rainbow Collection - is dit project een prachtig voorbeeld van wat mogelijk is. Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop, is dan ook zelf een kijkje gaan nemen bij de Brabantse tennisvereniging en was onder de indruk van het eindresultaat. "We zijn er trots op dat we met ons product Fïesta, in combinatie met het geweldige vakmanschap van onze dealer TD Roosendaal, zo een mooi project hebben kunnen realiseren," zegt hij. "Het is geweldig om te zien hoe tevreden de tennisvereniging is met hun nieuwe aanwinst."

Samenwerking met Rainbowsol: een succesvol project

“Bij Rainbowsol houden we ervan om samen te werken aan grote, uitdagende projecten zoals deze terrasoverkapping.

Heeft uw (sport)vereniging of bedrijf ook een groot project in gedachten?

Neem contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met onze professionele vakhandel met wie uw uitdagingen kunnen worden gerealiseerd,” zegt Robert. “Of neem nu alvast een kijkje in onze dealerlocator. Zeker weten dat er een expert bij u in de buurt zit!”

Nieuwsgierig geworden?

Neem ook op deze site alvast een kijkje in ons assortiment terrasoverkappingen.

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful